Καθαρισμός Αρχαιολογικού χώρου «Λουτρών»

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 άνοιξαν οι πόρτες του αρχαιολογικού χώρου των Ρωμαικών Λουτρών και εθελοντές με κέφι και όρεξη ξεκίνησαν την καθαριότητα του.

Αυτή ήταν η εικόνα πριν τον καθαρισμό!

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.!!!! ( ήταν τα ειρωνικά σχόλια όσων βρέθηκαν στον καθαρισμό!)

Καλό θα ήταν η συντήρηση της κληρονομιάς μας να γίνεται εντατικά , ώστε να νιώθουμε περήφανοι βλέποντας την εικόνα της και οχι ντροπή! και αυτό θα γίνει με την ευαισθητοποιήση των κατοίκων και των αρχών αλλά και με την συνεχή απασχόληση εργαζομένων απο τις αρμόδιες αρχαιολογικές υπηρεσίες!

Για όλη αυτή τη κίνηση:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο Κύριο Κώστα Μπουκάρα και την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού και τουρισμού (ΙΑ΄ΕΠΚΑ) για την εμπιστοσύνη που έδειξε, δίνοντας την άδεια να μπουν σε τόσο ευαίσθητο χώρο , εθελοντές και να τον καθαρίσουν.

Εκφράσαμε την ανήσυχια μας στον Αντιδήμαρχο Κ. Γαρέφαλο, όσον αφορά τις θέσεις εργασιας που μπορεί να χαθουν σε περίπτωση που εθελοντές αναλάβουν τον καθαρισμό και άλλων σημείων της πόλης μας, αρχαιολογικών και μη.

Μας διαβεβαίωσε οτι καμια θέση εργασίας δεν κινδυνεύει απο τους εθελοντές , μιας και οι ανάγκες είναι τεράστιες!

Μετά και απο αυτή την δήλωση , δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή συνεργασία, ώστε γρήγορα ολόκληρος ο Δήμος Ερέτριας να λάμπει όχι μονο απο καθαριότητα , αλλά και απο τα χαμόγελα των ίδιων των κατοίκων!

Advertisements
Categories: Μέχρι τώρα

Πλοήγηση άρθρων

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: