Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Δ.Δ Αμαρύνθου και Γυμνού

Έφτασαν λοιπόν οι μέρες που οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις θα γεμίσουν με παιδιά τις πλατείες όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων!!!

Πρώτη Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αμαρύνθου.

10 Δεκεμβρίου 2011

Δηλώσαμε οτι είναι μεγάλη μας χαρά να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε αυτό το θαυμάσιο έργο που κάνουν όλοι οι σύλλογοι της Αμαρύνθου.

Θα ξεκινήσουμε Ευχαριστώντας τους όλους που δέχθηκαν να συμμετέχουμε και εμείς , αλλά και για όλη την διοργάνωση θέλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Αμαρύνθου, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και εκπαιδευτικών του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Αμαρύνθου, ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αμαρύνθου, ο Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης.

       

Πήραμε λοιπόν τα καζάνια μας (μας τα δάνεισε για τις εκδηλώσεις ο Πατήρ Χαράλαμπος , της Ενορίας Παναγίας Παραβουνιώτισσας), το κακάο μας, τα δώρα, τα στολίδια, τον Άγιο Βασίλη.. Φορέσαμε τα σκουφάκια μας…και φτάσαμε στην Αμάρυνθο.

 Βάλαμε τα καζάνια στην φωτιά , ρίξαμε το κακάο,

ρίξαμε το Κρασί (μας το έδωσαν οι φίλοι Αμαρύνθιοι) και το ανακάτεμα ξεκίνησε!!!

  Οτι  πρέπει για το κρύο!!!

Απο την άλλη μεριά της Πλατείας οι καρτούλες γέμιζαν ευχές που με την σειρά τους γέμιζαν τα δεντράκια δίπλα στον Άγιο Βασίλη, ο οποίος όλο χαρά έβγαζε φωτογραφίες και άκουγε τις ευχές των παιδιών!

 

Μετά απο λίγο ήρθε το φορτηγό του Άγιο Βασίλη γεμάτο δώρα

και τα μοίρασε στους μικρούς μας φίλους!!!!! Την ίδια στιγμή Χριστουγεννιάτικα

Τραγούδια ακούγονταν σε όλη την Πλατεία απο τα παιδιά των Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Αμαρύνθου!!! και γύρω απο το φωτισμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο οι μικροί μας φίλοι έτρεχαν και τραγουδούσαν χαρούμενοι!!!

Έτσι χαρούμενα έκλεισε η πρώτη μέρα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων !

===============================================================================

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου Δ.Δ Γυμνού

Το δέντρο στήθηκε στην πλατεία της Γυμνού, οι μαμάδες των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Γυμνού έστησαν τους πάγκους του μικρού παζαριού, το Καλλιτεχνικό Ωδείο πήρε την θέση του και εμείς για ακόμα μια φορά με τα καζάνια μας , τα σκουφάκια και όλα τα υπόλοιπα, πήραμε μέρος στην πανέμορφη γιορτή!!!

Πρώτη φορά στο Δ.Δ Γυμνού γίνεται Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση… !!! και άναμμα του Δέντρου… και αυτό έκανε τους κατοίκους να δηλώσουν δυναμικό παρών , παρέα φυσικά με τους λιλιπούτειους φίλους μας!!!!

Και του χρόνου!!!!!!!!!!!!

    

      

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα του Συλλόγου στο Fb: Εδώ

Advertisements
Categories: Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2011

Πλοήγηση άρθρων

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: