Γιατροί του Κόσμου – Η εκδήλωση

Ψάχνουμε λέξεις να περιγράψουν όλο το διήμερο που ήταν εδώ οι γιατροί του κόσμου…
Είτε με αριθμούς , είτε με ωραίες περιγραφές.. Τελικά η καλύτερη περιγραφή είναι των ιδίων…
Το δανειστήκαμε απο το Jpforum.gr, είναι το Forum των ανθρώπων που εθελοντικά μεταφέρουν τους γιατρούς του κόσμου, όπου χρειάζεται… και ο κύριος Χρύσανθος, για ακόμα μια φορά απολαυστικός.

Εμάς τι μας έμεινε; Μια λίστα γεμάτη ονόματα και ευθύνες… Συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη απο εξετάσεις, αλλά και απο τρόφιμα…

Δεν ζουν μακριά μας, ζουν στην διπλανή πόρτα!!! Αξιοπρεπέστατοι !!!

Κυρίως όμως μας έμεινε η εικόνα εκείνων που μαζί με ένα βλέμμα υγρό , λίγο πιο κάτω φορούσαν το πιο καλό τους χαμόγελο…
Θα φτιάξουν τα πράγματα παιδιά, έτσι μας έλεγαν..
Αρκεί να είμαστε αγκαλιασμένοι και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον!!!

Αυτό πιστεύουμε και εμείς… Οτι θα φτιάξουν τα πράγματα..
Θέλει υπομονή και αλληλεγγύη!!!

Απο Πλευράς μας ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, όλους τους ιδιώτες που συνείσφεραν και φυσικά τα παιδιά του Jpforum και τους Γιατρούς Του Κόσμου!

Ακολουθεί το κείμενο του Υπέροχου Χρύσανθου!!!

Αρκετές δυσκολίες και απουσίες μας προβλημάτισαν στην προετοιμασία και στην οργάνωση της διήμερης εκδήλωσης που ουσιαστικά ήταν η συνέχεια της μονοήμερης δράσης της 16ης Δεκεμβρίου 2012 στην Ερέτρια. 

Δεν είχαμε μαζί μας την κινητή μονάδα που είχε – ευτυχώς αναίμακτη – στενή και σφοδρή επαφή με σχολικό! Δεν είχαμε μαζί μας δεύτερη παθολόγο – η Έμη πήγε στη δράση της Λέσβου και η Ανσάμ δήλωσε ασθενής. Δεν βρήκαμε και διαθέσιμη(ο) καρδιολόγο. Παρ’ όλα αυτά, οι παρόντες ΓτΚ δούλεψαν άψογα και εξέτασαν όλες τις περιπτώσεις. Ακόμα και έκτακτο περιστατικό με απογειωμένη πίεση αντιμετώπισαν με επιτυχία. Η Μπεττίνα με τον Παναγιώτη και την Άννυ, ανέλαβαν τα παθολογικά, τα καρδιογραφήματα και τις αιματολογικές εξετάσεις. Οι Πλατής-Πλατιάς με τον δικό μας Αλέξανδρο και την βοήθεια του Χασάν τα ορθοπαιδικά, ο Κώστας με την Ρένια τα παιδιατρικά και τους εμβολιασμούς και η Κατερίνα με την Άννα το ΠΑΠ τεστ και τα γυναικολογικά.

Εμείς αντιμετωπίσαμε προβλήματα στη συγκέντρωση του απαραίτητου αριθμού οδηγών και jeep που θα συμμετείχαν στην εκδήλωση για τη μεταφορά των ΓτΚ ή θα έμεναν πίσω σε ετοιμότητα “δια παν ενδεχόμενον”. Απ’ τη μιά η κακή οικονομική κατάσταση απ’ την άλλη οι οικογενειακές υποχρεώσεις, μας δυσκόλεψαν αρκετά. Τα τηλέφωνα ήταν πολλά, τα μηνύματα ακόμη περισσότερα! Ενδεικτικό το μηνύμα προς τον Όθωνα, που μένει στη Χαλκίδα και ως γνωστόν είναι “και γ@μώ τα παιδιά”… 

“Όθων, η αποστολή σου – αν φυσικά δεχτείς να την αναλάβεις – είναι να παραλάβεις απ’ τη Χαλκίδα τον ψαρομάλλη κύριο που βλέπεις αριστερά στη φωτογραφία (υπήρχε φωτό) και να τον παραδώσεις – ζωντανό – στο Ειρηνοδικείο / ΚΕΠ της Ερέτριας που βρίσκεται στον οδό Ευδήμου Κρατεμένους και Αποστόλη στις 09:00 – 09:15 το πρωΐ του Σαββάτου 23/02. Το μήνυμα αυτό θα αυτοκαταστραφεί σε 30 δευτερόλεπτα. Καλή τύχη Όθων!”

Ο Όθωνας, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν τα κατάφερε και το μήνυμα αυτοκαταστράφηκε!

(Παρένθεσις σ’ αυτό το σημείο για να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη (PanaSot) που αν και είχε λαβωμένο το KJ, προθυμοποιήθηκε να κάνει τη συγκεκριμένη μεταφορά με άλλο όχημα. Τελικά τον ορθοπαιδικό μας, για να μην καθυστερήσουμε εμείς, πήγε και τον έφερε απ’ την Χαλκίδα, ο γνωστός μας και από τη λέσχη Ευρίπου, Βαγγέλης (vagelis sami), κάτοικος Ερέτριας και ενεργό μέλος της “Μέδουσας” που είχε και την αρχική ιδέα για την όλη δράση. Νά ‘σαι καλά Βαγγέλη. Κλείνει η παρένθεσις).

Την Παρασκευή το βράδυ βρεθήκαμε με τον Αλέξανδρο στα γραφεία των ΓτΚ για τις τελευταίες λεπτομέρειες και τα τελευταία τηλέφωνα. Ενημερωθήκαμε απ’ την φαρμακοποιό των ΓτΚ ότι δεν κατάφερε να βρει όλα τα εμβόλια που ζητήθηκαν. Βρήκαμε και τρίτο πτυσσόμενο ιατρικό πάγκο. Μάζεψα ότι χαρτιά ήθελα, ανεβοκατεβαίνοντας τους ορόφους, λες και ήμουνα στο υπουργείο εσωτερικών, παρακάλεσα τον θυρωρό να ξυπνήσει τον κόσμο την επόμενη το πρωΐ και φεύγοντας φόρτωσα δύο μεγάλες κούτες με φάρμακα και υλικά στο KJ. 

Το Σάββατο ξημέρωσε μιά ανοιξιάτικη μέρα.

Το πρωΐ, ο Μάνος κόντεψε να δολοφονήσει τον Αλέξανδρο, όταν του είπε στο τηλέφωνο ότι τράκαραν με τον Παναγή στη γωνία Σοφοκλέους & Σωκράτους λίγο πιό πάνω απ’ τα ιατρεία και είναι αδύνατον να κινηθούν και τα δύο jeep! Ευτυχώς του διευκρίνησε γρήγορα ότι αστειευόταν και απλά έλεγχε αν είχε ξυπνήσει. Θα είχε το κρίμα στο λαιμό του! 

Μετά από λίγο και ενώ εμείς με το αμμουδί είμαστε καθ’ οδόν προς Πεντέλη – ο ίδιος δράστης – κάλεσε εμένα στο κινητό, να με ρωτήσει αν είχα εγώ τους κολποδιαστολείς στο αμμουδί.
– Τους ποιούς;
– Τους κολποδιαστολείς της μαμής, αυτούς που ανοίγουν τον κόλπο.
Επειδή ήμουν σίγουρος ότι δεν αναφερόταν στον Παγασητικό, ζήτησα να μου δώσει την μαία να μου εξηγήσει τι ψάχνω. Μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις απ’ την Κατερίνα και την διαβεβαίωση της Άννας ότι θα τους αναγνωρίσει μόλις τους δει, σταματάω το KJ στην άκρη του δρόμου, ανοίγω το πορτμπαγκάζ, ξεφορτώνω τα πράγματα στο δρόμο, ανοίγω τις κούτες, βρίσκω ανάμεσα στα πολλά κάτι που μοιάζουν με σαδομαζοχιστικά εργαλεία που η Άννα τ’ αναγνωρίζει σαν τα περι ου ο λόγος αιδοιομαραφέτια, ενημερώνω ότι τους έχω εγώ και να ξεκινήσουν ήρεμοι. 

Ελπίζω να μη με είδε κανένας γείτονας μ’ αυτά τα αμαρτωλά πράγματα στο χέρι κι έβγαλε άσχημα συμπεράσματα.

Απ’ τα κεντρικά ιατρεία των ΓτΚ ξεκίνησαν οι Αλέξανδρος (Tarzan), Μάνος (m.miskis), Παναγής (auto path) με προορισμό το σημείο συνάντησης στα McDonalds. Η Άννα κι εγώ ξεκινήσαμε απ’ την Κηφισιά, ξεφορτώσαμε και φορτώσαμε κάπου στο δρόμο τα σεξουαλικά όργανα, παραλάβαμε την Μπεττίνα την Παθολόγο απ’ την Πεντέλη και τον Κώστα Πλατή τον ορθοπαιδικό που μας περίμενε στα διόδια των Αφιδνών και φτάσαμε στα Μάκ με καθυστέρηση 15 λεπτών. Αποτέλεσμα της καθυστέρησής μου αυτής, ήταν να χάσουμε το φέρρυ των 08:30 απ’ τον Ωρωπό. Επιβιβαστήκαμε στο επόμενο, το ΑΡΗΣ ΙΙΙ που μας ταξίδεψε δωρεάν στην Ερέτρια.

Τα παιδιά της “Μέδουσας” στην Ερέτρια, είχαν οργανώσει σωστά όλη τη δράση. Με προσωπική επικοινωνία, ενημερώθηκαν απ’ τον κόσμο για τις ανάγκες του σε ειδικότητες ιατρών και εμβολίων, έστειλαν ονομαστικές καταστάσεις ανά ειδικότητα και ανά εμβόλιο στα γραφεία των ΓτΚ και όρισαν ραντεβού με κάθε ασθενή. Χώρισαν την αίθουσα του Ειρηνοδικείου – την ίδια που μας είχε παραχωρηθεί και την προηγούμενη φορά. στις 16 Δεκεμβρίου του 2012 – με εκλογικά παραβάν, σε 5 χώρους / ιατρεία. Μας πρόσφεραν δύο γραφεία (ένα επί πλέον απ’ την προηγούμενη φορά) που στήσαμε το γυναικολογικό μας ιατρείο και το ιατρείο του παιδίατρου. Εμείς τοιχοκολλήσαμε τις ταμπέλες, μοιράσαμε τα χαρτιά των ΓτΚ, τους αριθμούς προτεραιότητας, βοηθήσαμε στο στήσιμο / ξεστήσιμο συσκευών, πάγκων και εξοπλισμού, συμβουλεύσαμε όταν μας ρώτησαν και τρέξαμε σε ότι μας ζητήθηκε! Εύγε στη Χριστίνα και στα υπόλοιπα παιδιά απ’ την Ερέτρια που κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν κόσμο, συλλόγους και τόσους επαγγελματίες που πρόσφεραν γι’ αυτήν την εκδήλωση! 

Στην Ερέτρια, οι ΓτΚ άρχισαν να δέχονται ασθενείς στις 10:00 το πρωΐ. Λόγω των ραντεβού δεν υπήρξε συνωστισμός. Οι ΓτΚ κατέγραψαν 172 επισκέψεις ασθενών. Ο Κώστας, ο παιδίατρος εξέτασε ή εμβολίασε 58 παιδιά. Η Μπεττίνα, η παθολόγος εξέτασε 40 άτομα. Οι ορθοπαιδικοί Πλατής & Πλατιάς εξέτασαν 37 ασθενείς. Ο Αλέξανδρος, ο φυσικοθεραπευτής συναρμολόγησε 12 ταλαιπωρημένα κορμιά. Η Κατερίνα στο γυναικολογικό, εξέτασε ή έκανε ΠΑΠ τεστ σε 25 γυναίκες. Τα ραντεβού αντίστοιχα ήταν 114 για παιδίατρο, 45 για παθολόγο, 28 για ορθοπαιδικό και 31 για ΠΑΠ τεστ ή γυναικολογικές εξετάσεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου αποδεσμεύσαμε τον Μάνο, τον ευχαριστήσαμε για την παρέα του και του επιτρέψαμε να επιστρέψει Αθήνα.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων – το γυναικολογικό τελείωσε τελευταίο στις 18:30 – και το κλείσιμο των ιατρείων, τα παιδιά της “Μέδουσας” μας πρόσφεραν δείπνο στην ψαροταβέρνα Remezzoστην παραλία της Ερέτριας. 

Το βράδυ η Κατερίνα με την Άννυ, ο Αλέξανδρος με τον Χασάν κι εγώ με την Άννα διανυκτερεύσαμε (δωρεάν) στο πολυτελές Negroponte Resort Eretria λίγο έξω απ΄την πόλη. 
– Μη τραβάς άλλες φωτογραφίες βρε Χασάν, θα καταλάβουν ότι δεν έχουμε ξανάρθει σε τέτοιο ξενοδοχείο! (Κατερίνα).

Ξημερώματα Κυριακής, ο Αλέξανδρος πετάχτηκε πάνω όταν άκουσε τον Χασάν να παραμιλάει απειλητικά στ’ αραβικά και νόμιζε ότι η Αλ Κάϊντα επιτέθηκε στην Ερέτρια. Λίγο αργότερα πετάχτηκε για δεύτερη φορά όταν άκουσε τον συναγερμό και πίστεψε ότι βούλιαζει το υποβρύχιο που υπηρετεί δίοπος. Ευτυχώς ήταν το ξυπνητήρι του Χασάν! Μετά, στον πλούσιο μπουφέ, μέτραγε τα πιάτα που γέμιζε και άδειαζε ο Χασάν, τις πιτζάμες της Άννυς και τα μούσλι του στη γαβάθα με το γάλα.

Οι υπόλοιποι, φιλοξενήθηκαν στην Πανσιόν Διαμάντω κοντά στο κέντρο στον παραλιακό δρόμο. Τους συναντήσαμε το πρωΐ στην καφετέρια που τους πρόσφεραν πρωϊνό και ξεκινήσαμε μαζί για την κοντινή Αμάρυνθο.

Στην Αμάρυνθο, οι ΓτΚ άρχισαν να δέχονται ασθενείς λίγο μετά τις 10:00 το πρωΐ στο πρώην δημαρχιακό κτίριο Αμαρύνθου – τώρα είναι τμήμα του δήμου Ερέτριας. Εδώ δεν είχαν κανονιστεί ραντεβού και στην αρχή υπήρξε συνωστισμός και μερικά παράπονα. Ο παιδίατρος μας ζήτησε και βρήκαμε μεγαλύτερο δωμάτιο για το ιατρείο του και οι κυρίες του γυναικολογικού μας ζήτησαν και βρήκαμε ποιό φωτεινή και κυρίως στεγνή αίθουσα. Οι ΓτΚ κατέγραψαν 102 επισκέψεις ασθενών. Ο Κώστας, ο παιδίατρος εξέτασε ή εμβολίασε 24 παιδιά. Η Μπεττίνα, η παθολόγος εξέτασε 40 άτομα. Οι ορθοπαιδικοί Πλατής & Πλατιάς εξέτασαν 16 ασθενείς. Ο Αλέξανδρος, ο φυσικοθεραπευτής συναρμολόγησε 7 άτομα. Η Κατερίνα στο γυναικολογικό, εξέτασε ή έκανε ΠΑΠ τεστ σε 22 γυναίκες. Οι αιτήσεις για εξέταση ήταν 52 για παιδίατρο, 105 για παθολόγο, 31 για ορθοπαιδικό και 36 για ΠΑΠ τεστ ή γυναικολογικές εξετάσεις.

Στην Αμάρυνθο, προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στις αιματολογικές εξετάσεις η μικροβιολόγος της περιοχής Μαρία Παπαχαραλάμπους, στο παθολογικό ο φαρμακοποιός Αντώνης Λίζος και στο γυναικολογικό η μαία Μαρία Κανέρη που ήρθε λίγο αργότερα από Χαλκίδα.

Επειδή τα εμβόλια ήταν λιγότερα της ζήτησης, προτείναμε να τα καταγράψουν, να τα προμηθευτούν και μετά το Πάσχα, να πάμε τον παιδίατρο μόνο για εμβολιασμούς.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η αγάπη του για την Εύβοια και ειδικά για τα Κριεζά, οδήγησαν τον Πάνο (PanY) στην Αμάρυνθο να καλύψει, συναισθηματικά τουλάχιστον, το κενό του τέταρτου αυτοκινήτου που είχα ζητήσει. 

Στην Αμάρυνθο, τελειώσαμε και κλείσαμε τα ιατρεία στις 16:00 το μεσημέρι και παρά τις αντιρρήσεις μας, μας τάϊσαν – τί άλλο – τζιπούρες σε μιά γραφική ψαροταβέρνα πάνω στο κύμα. 

Επιστρέψαμε οδικώς για ν’ αφήσουμε τον Βαγγέλη Πλατιά τον ορθοπαιδικό μας στη Χαλκίδα που ήθελε να δει τον διάσημο πλέον εγγονό του που σαραντάρησε. Η κατάστασις περιπλέχθην ολίγον στα στενά της πόλης μέχρι να βρει τον προσανατολισμό του ο Βαγγέλης και να συνέλθουμε εμείς απ’ το γέλιο… αλλά τελικά τον βρήκε. Και τον προσανατολισμό και το σπίτι. 

Στην ολιγόλεπτη αυτή στάση, να σημειώσω τις έντονες διαμαρτυρίες – φωνές λέμε – τις μαίας μας για τον υπερβολικό θόρυβο του wrangler του PanY, ο οποίος είχε λάβει ο καημένος την εντολή να την μεταφέρει στα μέρη της στον Πειραιά. Συγγνώμη βρε Κατερίνα, στις επόμενες βόλτες θα έχουμε πάντα μαζί μας τις ωτοσαπίδες του Αλέξανδρου ή δεν θά ‘χουμε τον PanY. 

Στο δρόμο της επιστροφής, στο ύψος του Σείριου, προσπεράσαμε το θηριώδες YJ του Χρήστου του Γιασσημάκου που επέστρεφε απ’ την βραχο-οπερική-εκδρομή της Βόρειας Εύβοιας. Μετά τη στάση μας στη διασταύρωση έξω απ’ το Καπανδρίτι για ν’ αφήσουμε τον έτερο ορθοπαιδικό μας, μας πρόλαβε στα διόδια των Αφιδνών και μας είπε ότι πέρασαν όμορφα και ότι όλα πήγαν καλά. Στα διόδια επίσης κάτι περίεργοι χουλιγκάνοι που έμοιαζαν με τους δικούς μας Παντελή (extreme) και Πέτρο (Petran) επιτέθηκαν στο wrangler του Πάνου (PanY). Ήμουν πίσω όμως στην ουρά και ίσως αδικώ τα δικά μας ευγενικά παιδιά.

Εκεί αποχαιρετήσαμε όλο τον κόσμο, οι μισοί δεν είχαν σιμπί, τους υπόλοιπους δεν τους άκουγα και συνεχίσαμε προς Πεντέλη για ν’ αφήσουμε την Μπεττίνα την παθολόγο μας πριν καταλήξουμε σπίτι.

Θεωρώ ότι η διήμερη εκδήλωση πέτυχε.
Συγχαρητήρια σε όσους τη σκέφτηκαν και στους ΓτΚ που την πραγματοποίησαν.

Συμμετείχαν…
Οι Γιατροί του Κόσμου με τους… 
1. Κώστα Τζιούβα (παιδίατρο), 
2. Μπεττίνα Κρούμπχολτς (παθολόγο), 
3. Κώστα Πλατή (ορθοπαιδικό),
4. Βαγγέλη Πλατιά (ορθοπαιδικό),
5. Κατερίνα Καντζίκη (μαία),
6. Αλέξανδρο Σουβατζή (ο δικός μας Tarzan, Φυσικοθεραπευτή),
7. Νκέτσι Άννυ Οκόμπα (νοσηλεύτρια), 
8. Παναγιώτη Ζάφειρα (νοσηλευτή),
9. Μαχμούτ Χασάν Φουάτ Σάμπερ (νοσηλευτή),
10. Ρένια (βοηθό του παιδίατρου). 

Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ερέτριας «Η Μέδουσα», με τους…
Βαγγέλη Γκάγκαρη, Άγγελο Ξηφαρά, Τζένη Σαράπη, Ιωάννη Σαράπη, Βαρβάρα Θεοχαρίδου, Ντέμη Κουρή, Κωνσταντίνα Τερζάκη, Ευαγγελία Μπόρου, Μαριλή Καραφέρια, Χριστίνα Καραφέρια, Γρηγόρη Δήμου, Κώστα Τσάκαλη, Δενδρινό Μάνθο, Ανδρέα Ζαμπέτα, Μαρία Βασιλειάδη, Μαρία Καλουτά, Σκορδή Φερένα, Γεωργία Παναγιώτου, Λουκία Μηνούδου, Αθηνά Μητσαλέα, Κώστα Σαράπη, Σταύρο Τερζάκη, Μαριάννα Κουρούπη και Ιωάννα Γεραμάνη.

Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αμαρύνθου με τους…
Μαρία Οικονόμου, Δανάη Σωτηριάδη, Κυριακή Καπανταΐδου, Μαρία Ψυρίδη, 
Νάνσυ Κυριακή, Αντώνη Καραβά, Κων/νο Κρόκο, Κική Συρμακέζη, Μαρία Παπαγγελή, Κατερίνα Γρηγορίου, Συμέλα Πετράκη, Αλεξάνδρα Κοκκαλά, Κων/να Αλεξανδρή, Γουναροπούλου Αρετή, Μαρία Σκαρλά, Αλεξάνδρα Πετρογιάννη, Κυριακή Φραγκουλοπούλου, Αντώνη Λίζο, Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λίντα Παπαχαραλάμπους.

Η ομάδα του JPForum με τους…
1. Αλέξανδρο (Tarzan) με Jeep Grand Cherokee, ZJ,
2. Χρύσανθο (ως έχει) με την Άννα και το αμμουδί Jeep Cherokee, KJ,
3. Μάνος (m.miskis) με το άλλο αμμουδί Jeep Cherokee, KJ το Σάββατο,
4. Παναγής (auto path) με το Jeep Commander (*), ΧΚ αν δεν κάνω λάθος,
5. Πάνος (PanY) με Wrangler TJ, την Κυριακή.

(*) Ο Παναγής ως γνωστόν ήταν να έρθει με τον βετεράνο του (M151). Όταν όμως των ρώτησα, προπαραμονή της αναχώρησης, αν μπορούσε να έρθει με όχημα που να χωράει περισσότερο κόσμο, έβαλε τα μεγάλα μέσα στην οικογένεια και ήρθε με το μεγάλο Commander. Σ’ ευχαριστώ Παναγή. Χάρηκα που τά ‘παμε κι από κοντά.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν…

01. Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αμαρύνθου,
02. Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και Σύλλογοι Διδασκόντων Ερέτριας, Μαλακώντα, Γυμνού και Αμαρύνθου,
03. Σύλλογος Γυναικών Αμαρύνθου,
04. Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης Αμαρύνθου,
05. Σύλλογος Νέων Γυμνού,
06. Σύλλογος Ενεργών Πολιτών “H Μέδουσα”,
07. Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας “Κ.Κανάρης”,
08. Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας,
09. Δήμος Ερέτριας,
10. ΚΕΠ Ερέτριας,
11. ΝΠΔΔ “Ο Δαφνηφόρος Απόλλων”,
12. Fetes Club 4×4,
13. ΝΑΟΕ (Ναυταθλητικός Όμιλος Ερέτριας),
14. Ενορία Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερέτριας,
15. Ενορία Αγίου Νικολάου Ερέτριας,
16. Ενορία Αγίας Ελεούσας Μαλακώντα,

Οι ιδιώτες…
01. Ferry Boat ΑΡΗΣ ΙΙΙ,
02. Εστιατόριο Remezzo,
03. Φούρνος Τσιάβου,
04. Center Café, Θανάσης Πετρογιάννης,
05. Φαρμακεία Ν.Φόρου, Σταύρου Κεχρή και Ελένης Κούκη,
06. Τζενούλα Σαράπη για τα μπισκότα της,
07. Ξενοδοχείο Negroponte Resort Eretria,g
08. Πανσιόν Διαμάντω,
09. Καρδιολόγος Λαμπρινή Καρρά,
10. Massoulerie Café Snack,
11. Βιβλιοπωλείο Ακτίδα – Θεοδώρου Τσαλάκου Σταυρούλα,
12. Καφετέρια Αγγελικής Ψωμαδέλη,

Επί πλέον στην Αμάρυνθο…
01. Ψαράδικο Συρμακέζης Ιωάννης,
02. Ψαράδικο Τσαλαβούτα Μαρία,
03. Ψαράδικο Κόρος Μανώλης.
04. Λιμανάκι, Εστιατόριο Αμάρυνθος,
05. Καφέ Σμιλάκος,
06. Φούρνος Σμιλάκος,
07. Ζαχαροπλαστείο Θωμάς Πέτρου (Καρέκλες)
08. Συστεγασμένα φαρμακεία Αμαρύνθου,
09. Ενορία Αγίου Ιωάννη Άνω Βάθειας,
10. Ενορία Ευαγγελίστριας Αμαρύνθου,
11. Πρώην δημαρχιακό κτίριο Αμαρύνθου.

Μερικές φωτογραφίες μας, απ’ την Ερέτρια…

Μερικές φωτογραφιές μας απο την Αμάρυνθο

Advertisements
Categories: Μέχρι τώρα

Πλοήγηση άρθρων

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: