Φεστιβάλ Μέδουσα

Θέλοντας να γιορτάσουμε τον Πολιτισμό, απο τον πρώτο χρόνο δημιουργίας του Συλλόγου μας, ξεκινήσαμε την διοργάνωση του Φεστιβάλ Ερέτριας που μετονομάστηκε σε  Φεστιβάλ Μέδουσα.

Με τον τρόπο αυτό, θέλουμε να αναδείξουμε τον τόπο μας, να γεμίσουμε ακούσματα απο μπάντες προερχόμενες απο όλη την Ελλάδα, να υποστηρίξουμε και να μας υποστηρίξουν φυσικά,  τοπικές ομάδες (και όχι μόνο) που με κέφι και μεγάλη προσπάθεια δημιουργούν πολιτισμό είτε μέσω Θεατρικών παραστάσεων, χορευτικών επιδείξεων, κινηματογραφικών προβολών κα.

Να γνωρίσουμε ανθρώπους που μετέτρεψαν την φύση σε τέχνη (όχι οτι δεν είναι και απο μόνη της) μέσα απο την γιορτή Οικο-παραγωγών/χειροτεχνών/μεταποιητών. Και να μας μάθουν λίγα πράγματα για την τέχνη τους μέσα απο σεμινάρια και εργαστήρια που κάνουν τις μέρες του Φεστιβάλ.

Να ανεβάσουμε την αδρεναλίνη μας βλέποντας αγώνες και επιδείξεις  μηχανοκίνητου ή θαλάσσιου αθλητισμού

Να γιορτάσουμε τον Εθελοντισμό και την προσφορά.

Με κύριο σκοπό του Φεστιβάλ την ενίσχυση των Φιλανθρωπικών δράσεων του Συλλόγου μας, σας καλούμε όλους, κάθε χρόνο, το προ-τελευταίο Π-Π-Σ-Κ του Ιουλίου , να διασκεδάσουμε, να μάθουμε και να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον!!!

 

 

 

Advertisements
Categories: Festival Μέδουσα

Πλοήγηση άρθρων

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: