Φωταγώγηση Αρχαίου Τείχους Ερέτριας – Δελτίο Τύπου.

Θα περίμενε κανείς να δει φωταγωγημένο το Αρχαίο Τείχος και νοερά να οδηγείτε  στην Αρχαία Ακρόπολη που βρίσκεται στον Λόφο Καστέλι.

Σαν ένα ταξίδι στο παρελθόν , βήμα βήμα , – αυτός άλλωστε δεν είναι ο σκοπός που φωταγωγούνται οι Αρχαιολογικοί χώροι  – πέρα απο την ανάδειξη τους;

Εκείνος ή εκείνοι που έδωσαν την εντολή για την φωταγώγηση του Αρχαίου Τείχους μάλλον επιθυμούσαν να αναδείξουν ολόκληρο το λόφο! Δεν εξηγείτε αλλιώς!

Μετά τις καταγγελίες του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ερέτριας «Αχινός» και τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο περιμέναμε τη συμμόρφωση των υπευθύνων και τις ενέργειες τους προς τη σωστή κατεύθυνση. Μάταια όμως.

Όπως είναι φυσικό, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών «Η Μέδουσα» συνυπογράφει το Κείμενο του ΠΕ.ΣΥ.Ε.Α και καλεί όλους τους Συλλόγους και φορείς του τόπου να συνυπογράψουν μαζί μας .

Δεν είμαστε ενάντια στην ανάδειξη του Αρχαίου τείχους, αλλά εφόσον γίνει με σωστό και επιστημονικό τρόπο (μελέτη Φωτισμού),   τη συνεργασία της Αρχαιολογίας και φυσικά τον απαραίτητο σεβασμό στον βιότοπο του λόφου.

Οι αποφάσεις στο πόδι μόνο κακό κάνουν.

Εδώ (Κλικάροντας στον τίτλο) μπορείτε να δείτε το Κείμενο του ΠΕ.ΣΥ.Ε.Α για το θέμα

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΛΙΤΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙ ΕΡΕΤΡΙΑΣ!

 

 

Advertisements
Categories: Κοινή Δράση

Πλοήγηση άρθρων

5 thoughts on “Φωταγώγηση Αρχαίου Τείχους Ερέτριας – Δελτίο Τύπου.

  1. η νυχτερινή φωτογραφία που βλέπετε πετσοκομενη για να μην φαινεται η ψηφιακη σφραγιδα ειναι η μονη αξιοπρεπης νυχτερινή φωτογραφια αν και δεν ειναι τραβηγμενη με επαγγελματικό εξοπλισμο, και ειναι ιδιοκτησιας της evia-press.gr οι τεμπελχαναδες που την εκλεψαν και την διακίνησαν δεν μπήκαν καν στον κοπο να βγαλουν μια φωτο ελεος! δείτε το αναλυτικο αρθρο εδω μαζί και με άλλες χορταστικες φωτογραφίες https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CDAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fevia-press.gr%2F2014%2F02%2F16%2Fkasteli_eglimatiki_fotagogisi%2F&ei=TgkzU9LFCcvSsga_pYDQCQ&usg=AFQjCNE49bYz1JxblHmIvzk65BF5y-_DLQ&sig2=3uBZBi1Nd6vpOsgVDZqYpA&bvm=bv.63738703,d.Yms

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: