Νησί Ονείρων – Δεύτερος Καθαρισμός – 22/06/2014

 

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά 

Τη Κυριακή 22/06/2014 ολοκληρώθηκε ο δεύτερος εθελοντικός  καθαρισμός του Νησιού των Ονείρων, της καρδιάς της Ερέτριας που βρισκόταν σε πλήρη εγκατάλειψη, κατάσταση η οποία εκτός από λόγους υγιεινής και αισθητικής ήταν άμεσα «φιλική» σε μια πυρκαγιά η  οποία θα μπορούσε να αποβεί καταστροφική για τον πνεύμονα ζωής, πράσινου και ιστορικής αξίας της Ερέτριας!

 

                Για το «Νησί » μας …

το «Νησί των Ονείρων» κάθε συμπολίτη μας! 

 

Ένα μεγάλο μέρος Πολιτών, Φορέων και Συλλόγων ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών «Η Μέδουσα» και σε τρεις συνολικά ημέρες, με πολλές ώρες εργασίας , με ότι διέθετε ο καθένας αλλά και με μεγάλο απόθεμα αγάπης για το ¨»Πεζονήσι» ,μεταμόρφωσαν την εικόνα του Νησιού και έκαναν περήφανους όλους μας για το στολίδι του τόπου μας!

 

Ευχόμαστε να δούμε τόσο μέσα στο καλοκαίρι – όσο και στο Μέλλον το νησί να σφύζει από ζωή , κόσμο, εκδηλώσεις, πολιτισμό, τέχνες, καλοκαιρινά πάρτυ, πολιτιστικά δρώμενα και να πάρει επιτέλους την μορφή που τόσο του ταιριάζει… Να μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο εκδηλώσεων, ένα ΟΝΕΙΡΙΚΟ πολιτιστικό πάρκο .. !!!

 

Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών «Η Μέδουσα» υπόσχεται να είναι στη πρώτη γραμμή κάνοντας ότι είναι δυνατόν ώστε το Όνειρο για ένα «ΖΩΝΤΑΝΟ» ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ …. να πάρει σάρκα και οστά..

 

Με τη συμμετοχή την αγάπη και τη δράση τόσο των μελών του συλλόγου μας όσο και με κάθε Πολίτη ,Φορέα και Σύλλογο του τόπου μας, σε μία καρποφόρα συνεργασία, κοινή δράση και εθελοντισμό.

 

Σαν σύλλογος θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για το σπουδαίο έργο που προσέφεραν όλοι, το όμορφο κλίμα που δημιουργήθηκε και την άψογη συνεργασία.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

Ε.Δ.Δ.Α.Κ.Ο.Δ

Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Ερέτριας

Κυνηγητικός Σύλλογος Ερέτριας “Η Άρτεμις”

ΝΑ.Ο.Ε

Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ερέτριας ¨Ο Αχινός”

Σύλλογος Νέων Γυμνού

Φιλοζωικό Σωματείο Ερέτριας “Ο Άργος”

FetesClub4x4,

Τους ανθρώπους που διέθεσαν τα μηχανήματα τους  και φυσικά όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία μας.!

Φωτογραφίες από τον καθαρισμό μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Με μια γρήγορη ματιά, μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά κάποιους από τους προηγούμενους καθαρισμούς του Νησιού :

Ιανουάριος 2011

Μάρτιος 2011

Δεκέμβριος 2012

Ιούλιος 2013

Advertisements
Categories: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Πλοήγηση άρθρων

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: